Lieve webmaster ! Kim Holland PartnersWelkom bij mijn eigen partnerprogramma Kim Holland Partners. Het afgelopen jaar heb ik vele e-mail berichten van jullie ontvangen met de vraag of ik ooit een eigen webmaster programma zou beginnen. Heel erg bedankt daarvoor! Zoals jullie zien is het, mede daardoor, eindelijk zover gekomen…

Wat kunnen jullie van mijn partnerprogramma allemaal verwachten?

De sites die je bij Kim Holland Partners kunt promoten zullen uiteraard de aller beste, niet eerder vertoonde films van mijzelf bevatten. Voorbeelden zijn opnames uit mijn gangbang party's en lesbo sex met mijn vriendinnen, maar ook spannende reality content met onze jongens Nick en Ger met leuke geile meisjes van de straat. Regelmatig zal ik nieuwe sites lanceren en krijg je de beschikking over de alle beste promotools !

Samenwerken

Uiteraard zou ik het ook erg op prijs stellen als je mij persoonlijk laat weten wat je van mijn sites en promotools vindt en je eventuele ideeën voor vernieuwing en verbetering van Kim Holland Partners! Ik wil dus graag samen met jullie er voor zorgen dat mijn partnerprogramma één van de beste wordt van Nederland. Mijn E-mail adres kun je vinden in de members area. Aanmelden Kim Holland Partners !     (na inschrijving heb je direct toegang tot mijn members area)
Aanmelden als MBiCash webmaster